Openingstijden
di t/m vrij: 08.00 - 17.00 u
za: 08.30 - 16.00 u
zondag en maandag gesloten
Buiten sluitingstijden op afspraak.

Astorc
 

Inklapbare Trailer2bike

Heeft u een elektrische fiets en wilt u deze graag veilig met uw auto meenemen? Lees dan even verder... Unieke fietstrailer voor elektrische fietsen. Geheel inklapbaar waardoor ze eenvoudig op te bergen zijn in een kleine ruimte, want de stahoogte is slechts 150 cm. Door de zwenkwielen eenvoudig en soepel verplaatsbaar en door de geveerde as een goede wegligging achter uw auto. Ook ideaal voor senioren. Geschikt voor iedere auto en te rijden met rijbewijs B. De kogeldruk is in beladen positie 20 kg, waardoor u met een kleine auto toch elektrische fietsen kan vervoeren! Met een fietsendrager (bij kleinere auto's) overschrijdt u nl. de wettelijke kogeldruk van 50 kg, waardoor u niet verzekerd bent als er iets gebeurd. RDW gecertificeerd en 2 jaar garantie. Trailer2bike: Geschikt voor 2 elektrische fietsen Trailer4bike: Geschikt voor 4 elektrische fietsen.

Wat is de trekhaak kogeldruk probleem en risico´s.
Als u 2 zware elektrische fietsen met een fietsendrager op de trekhaak plaatst krijgt u te maken met kogeldruk. De kracht die het gewicht van dit geheel op de trekhaak uitoefent is voor iedere auto en trekhaak gemaximeerd. Als u een zwaardere fietsendrager koopt, speciaal voor elektrische fietsen, wordt de druk op de kogel alleen maar nóg groter. Als u gaat rijden met deze combinatie en u overschrijdt de maximaal toegestane kogeldruk van uw trekhaak, dan bent u in overtreding. Dit betekent dat u bij controle een bekeuring kunt krijgen, maar het betekent ook dat u bij een ongeval, waarbij bijvoorbeeld de fietsendrager loskomt van de trekhaak, u niet verzekert bent. U ben namelijk tegen beter weten in gaan rijden met een combinatie die niet is toegestaan. In veel gevallen gaat het niet fout, maar u moet er toch niet aan denken, dat u op de snelweg in volle vaart uw fietsen verliest met alle mogelijke gevolgen van dien.

Dé oplossing
Om het probleem van de kogeldruk op te lossen en u veilig en conform alle wetgeving te laten rijden, heeft Recreaties voor u als gebruiker van elektrische fietsen, de Trailer2Bike ontwikkeld. De Trailer2Bike is gekeurd en goed bevonden door de RDW. Een veilig, makkelijk te gebruiken en kwalitatief hoogwaardig product dat waarde toevoegt aan uw elektrische fietsen. Want door onze Trailer2Bike kunt u zonder enig probleem op vele andere mooie plekken gaan fietsen in plaats van slechts in uw eigen woonomgeving. De Trailer2Bike geeft u de rust, dat u uw zware fietsen op de meest veilige manier transporteert, zodat u optimaal kunt genieten van uw elektrische fietsen op de diverse plekken in ons land.


Astorc inklapbare aanhangwagen voor scootmobiel
 

Inklapbare scootwagen

Certificering
Door de veranderde wetgeving heeft de nieuwe Scootwagen een RDW typegoedkeuring en een corresponderend chassisnummer. Doordat de Scootwagen EU-gecertificeerd is en daardoor een uniek nummer heeft, kunt u in geval van diefstal met uw certificaat altijd aantonen dat u de eigenaar bent.

Universeel ontwerp
Door de universele eigenschap is de Scootwagen te gebruiken voor vervoer van scootmobielen met 3 en 4 wielen. Hierdoor heeft de U de vrijheid om te kunnen wisselen van scootmobiel en fietsmodellen.

All-in pakket
De Scootwagen wordt nu standaard met VPS (Verticaal Parking System) en gemonteerde fietsdrager voor alle types (elektrische) fietsen geleverd. Hierdoor is de Scootwagen in het gebruik ook tijdbesparend. De Scootwagen wordt inclusief oprijplaten en spanbandenset geleverd.

Inklapbare constructie
Door de inklapbare eigenschap en de verkleinde VPS is het mogelijk om de Scootwagen in een kleine ruimte zeer ruimtebesparend verticaal op te bergen. Op de VPS neemt de Scootwagen evenveel ruimte in als een fiets. Met de 4 zwenkwielen van de VPS is hij ook makkelijk te verplaatsen. Door zijn geringe stahoogte (175 cm) is het mogelijk onder alle deurposten en garagedeuren door te rijden.

Lage kogeldruk:
Bij een maximaal geladen Scootwagen is de druk op de kogel 45 kg. Door deze lage kogeldruk is het wettelijk mogelijk de Scootwagen met veel auto’s te gebruiken.
Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

Dubbele coating
Uiteraard is de constructie van de Scootwagen van hoogwaardig staal
gemaakt en wordt de Scootwagen verzinkt én gepoedercoat, zodat u beschikt over high-end product van topkwaliteit.

Gemak in transport
De verzending geschiedt als één geheel gemonteerd pakket. Scootwagen wordt gebruiksklaar geleverd waardoor deze, indien gewenst, direct aan de auto gekoppeld kan worden. Het gehele proces is tijdbesparend. De Scootwagen kan ook leeg vervoerd worden.

Garantie
Omdat we veel vertrouwen hebben in ons product en de hoge kwaliteit, leveren we de Scootwagen met 2 jaar garantie.

Productie en service vanuit Nederland
De binnenlandse productie brengt kwaliteit en snelle service met zich mee. Ook een snelle levering van reserve onderdelen zal geen probleem zijn.


Astorc inklapbare aanhangwagen voor fietsen
 

Inklapbare Custom Trailer

Heeft u een fiets, die afwijkt van de maten van bijvoorbeeld een scootmobiel? Heeft u een fiets waar u veel plezier van heeft, maar die niet zo makkelijk te vervoeren is als u graag zou willen? Geniet u van uw bijzondere fiets, maar wilt u graag eens ergens anders fietsen, maar niet afhankelijk zijn van een anderen? Met de Custom Trailer van Recreaties kunt deze nu makkelijk laden en vervoeren.

Certificering
De Custom Trailer heeft een RDW typegoedkeuring en een corresponderend chassisnummer. Doordat de Custom Trailer EU-gecertificeerd is en daardoor een uniek nummer heeft, kunt u in geval van diefstal met uw certificaat altijd aantonen dat u de eigenaar bent.

Universeel ontwerp
Door de universele eigenschap is de Custom Trailer te gebruiken voor vervoer van meeste driewielerfiets modellen en een (elektrische)fiets. Hierdoor heeft de U de vrijheid om te kunnen wisselen van fietsmodellen. Easy Rider van firma Van Raam, ligfiets, handbike en de meeste bakfietsen kunnen met de Custom Trailer vervoert worden.

All-in pakket
De Custom Trailer wordt nu standaard met VPS (Verticaal Parking System) en gemonteerde fietsdrager voor alle types (elektrische) fietsen geleverd. Hierdoor is de Custom Trailer in het gebruik ook tijdbesparend. De Custom Trailer wordt inclusief oprijplaten en spanbandenset geleverd.

Inklapbare constructie
Door de inklapbare eigenschap en de verkleinde VPS is het mogelijk om de Custom Trailer in een kleine ruimte zeer ruimtebesparend verticaal op te bergen. Op de VPS neemt de Custom Trailer evenveel ruimte in als een fiets. Met de 4 zwenkwielen van de VPS is hij ook makkelijk te verplaatsen. Door zijn geringe stahoogte (175 cm) is het mogelijk onder alle deurposten en garagedeuren door te rijden.

Lage kogeldruk
Bij een maximaal geladen Custom Trailer is de druk op de kogel 45 kg. Door deze lage kogeldruk is het wettelijk mogelijk de Custom Trailer met veel auto’s te gebruiken.
Let op: Wij willen u erop attenderen dat bij de meeste auto’s de maximale kogeldruk 50 kg is.

Dubbele coating
Uiteraard is de constructie van de Custom Trailer van hoogwaardig staal
gemaakt en wordt de Custom Trailer verzinkt én gepoedercoat, zodat u beschikt over high-end product van topkwaliteit.

Gemak in transport
De verzending geschiedt als één geheel gemonteerd pakket. Custom Trailer wordt gebruiksklaar geleverd waardoor deze, indien gewenst, direct aan de auto gekoppeld kan worden. Het gehele proces is tijdbesparend. De Custom Trailer kan ook leeg vervoerd worden.

Garantie
Omdat we veel vertrouwen hebben in ons product en de hoge kwaliteit, leveren we de Custom Trailer met 2 jaar garantie.

Productie en service vanuit Nederland
De binnenlandse productie brengt kwaliteit en snelle service met zich mee. Ook een snelle levering van reserve onderdelen zal geen probleem zijn.Vragen? Neemt u gerust contact met ons op.
 
hit counter for tumblr