Openingstijden
di t/m vrij: 08.00 - 17.00 u
za: 08.30 - 16.00 u
zondag en maandag gesloten
Buiten sluitingstijden op afspraak.Caravan Onderhoudsbeurt

Wij repareren en onderhouden caravans. Zoekt u een caravanbedrijf in Friesland voor een voordelige onderhoudsbeurt van uw caravan dan zit u goed bij Sijbesma Caravans in Tzummarum.

Uit onderzoek en acties van de verkeerspolitie blijkt telkens opnieuw dat heel wat caravans en aanhangwagens niet in een al te beste staat verkeren. Verkeerde zuinigheid? Wij denken van wel. Veel caravan- en aanhangwagenbezitters gaan ervan uit dat het onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd van dit geliefde bezit gebruik maakt. Wij weten echter uit ervaring waar dat toe leidt: tot onnodig hoge reparatiekosten en een onnodige bekorting van de levensduur. Want ook hier geldt: "Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat!" Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

Des te wijzer doet u eraan in zee te gaan met Sijbesma Caravans en Aanhangwagens. Prima geoutilleerd met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen. Remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid en waar nodig gerepareerd, gesmeerd, vervangen en/of afgesteld, indien u daar opdracht toe hebt gegeven. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid FOCWA-onderhoudsrapport waarin alle bevindingen staan vermeld. Indien uw caravan of aanhangwagen aan alle eisen voldoet, wordt deze voorzien van een goedkeuringssticker.

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen verplichten u in de polisvoorwaarden uw caravan in goede staat te houden. Met het FOCWA-onderhoudsrapport kunt u gemakkelijk aan deze verplichting voldoen.
 

Prijs Caravan Onderhoudsbeurt

De prijs van een onderhoudsbeurt voor een caravan bedraagt € 200 incl. btw.
Exclusief de nodige onderdelen en uitvoortvloeiend extra werk.

Caravanonderhoudsbeurt in Friesland

 

Onderhoudspunten bij Caravan Onderhoudsbeurt

Bij een onderhoudsbeurt aan uw caravan komen de volgende onderdelen gecontroleerd en waar nodig afgesteld, gesmeerd en in overleg met u vervangen of gerepareerd:
 
- Onderstel (zoals chassisraam en dissel, bouten en moeren, wiellagers, velgen, schokdempers, neuswiel, etc. etc.)
- Banden (spanning, profiel, leeftijd)
- Koppeling, stabilisator en valbeugel
- Reminrichting (remtest, remvoering en trommels, oplooprem, terugrijautomaat, parkeerrem, losbreekinrichting, etc. etc.)
- Verlichting (stekker 7/13-polig, bedrading, stadslichten, richtingaanwijzers, achterlichten, remlichten, etc. etc.)
- Opbouw (conditie vloer, hang- en sluitwerk, vochtmeting etc. etc.)
- Gas, water en electra (gasflessen, gasdrukregelaar, gasleiding, gasslangen boiler, kachel, afvoer etc. etc.)
- Buitenuitrusting (fietsendrager, roofrack, ladderbevestiging etc. etc.)


Caravanonderhoudsbeurt in Friesland
 


Sticker Onderhoudsbeurt
hit counter for tumblr