Openingstijden
di t/m vrij: 08.00 - 17.00 u
za: 08.30 - 16.00 u
zondag en maandag gesloten
Buiten sluitingstijden op afspraak.Aanhangwagens Onderhoud

Uit onderzoek en acties van de verkeerspolitie blijkt telkens opnieuw dat heel wat aanhangwagens niet in een al te beste staat verkeren. Verkeerde zuinigheid? Wij denken van wel. Veel aanhangwagenbezitters gaan ervan uit dat het onderhoud niet zo erg nodig is, omdat men maar eens in de zoveel tijd van hun bezit gebruik maakt. Wij weten echter uit ervaring waar dat toe leidt: tot onnodig hoge reparatiekosten en een onnodige bekorting van de levensduur. Want ook hier geldt: "Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat!" Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen.

Onderhoud aan aanhangwagens in Friesland

Des te wijzer doet u eraan in zee te gaan met Sijbesma Caravans en Aanhangwagens. Prima geoutilleerd met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstel van technische mankementen. Remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid en waar nodig gerepareerd, gesmeerd, vervangen en/of afgesteld, indien u daar opdracht toe hebt gegeven. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid FOCWA-onderhoudsrapport waarin alle bevindingen staan vermeld. Indien uw aanhangwagen aan alle eisen voldoet, wordt deze voorzien van een goedkeuringssticker.

AANNEMERS LET OP!
Voor het VCA-certificaat is een jaarlijkse inspectie van de aanhangwagen verplicht. Wij verzorgen dat graag voor u!


Steeds meer verzekeringsmaatschappijen verplichten u in de polisvoorwaarden uw caravan in goede staat te houden. Met het FOCWA-onderhoudsrapport kunt u gemakkelijk aan deze verplichting voldoen.
Aanhangwagen onderhoud

Onderhoudsbeurt Aanhangwagen
hit counter for tumblr